Muoviset keskipakoispumput

Savino Barbera -keskipakoispumput


Pumput

Savino Barbera valmistaa hallussaan olevalla patentilla muovimateriaaleista (PP, PVC, PVDF, PE-HD) valmistettuja keskipakoispumppuja syövyttävien nesteiden käsittelyä varten. Sen tuotanto on suunnattu teollisissa prosesseissa käytettäviin sovelluksiin, joissa keskeistä on yhtäältä kyky sietää voimakasta kemiallista vaikutusta ja toisaalta se, että tuote on luotettava, turvallinen käyttää ja helppo pitää kunnossa.
Savino Barbera -pumpuissa ei ole nesteen kanssa tekemisiin joutuvia metalliosia. Niiden virtaama on enimmillään jopa 150 m³/h ja imukorkeus jopa 60 mWs. Monipuolisten tuotteidensa ansiosta Savino Barbera pystyy tarjoamaan ratkaisuja kaikkiin teollisiin pumppaustarpeisiin ja toimittamaan yksilöllisten tarpeidenne mukaan valitut laitteet, jotka täyttävät käyttötapakohtaiset kemiallisen kestävyyden vaatimukset.
Tarjoamaamme palveluvalikoimaa täydentää tehokas ja nopea varaosia ja korjauksia koskeva myynnin jälkeinen post sales -tuki.


Pystysuuntaiset keskipakoispumput
Pystysuuntaiset AS-pumput
Jopa 3 metriä pitkissä pumpuissa on itsekantava akseli, jossa ei ole välitukia, ja kulutuslaakerit, joita pumpattava neste huuhtelee. Pumput sopivat erittäin hyvin prosessisäiliöissä ja imukorkeudeltaan vaihtelevissa säiliöissä säilytettävien syövyttävien nesteiden pumppaamiseen. Pumppujen käytöllä voidaan rikkoutumistilanteissakin välttää vaaralliset vuodot ja tarve tehdä aukkoja säiliöiden pohjaan: kemiallisten aineiden pumppaaminen tapahtuu näin täysin turvallisesti.
Vaakasuuntaiset keskipakoispumput
Vaakasuuntaiset OMA-pumput
Yhdestä kappaleesta koostuva rakenne. Suoraan moottorin akseliin liitetty akseli. Pumpuissa on Savino Barberan suunnittelema (yksin- tai kaksinkertainen) mekaaninen tiiviste. Toimitetaan alustan tai vaunun kanssa. Käytetään varastointisäiliöissä säilytettävien aggressiivisten kemiallisten aineiden käsittelyyn ja kierrätykseen sekä säiliöautojen tankkien täyttämiseen ja tyhjentämiseen, eri kokoisille säiliöille. Saatavana myös itsesyöttävänä mallina.
Rumpupumput
FUS rumpujen tyhjennyspumput
Kannettavia pumppuja kemiallisten (ei hiovien eikä viskoosisten) tuotteiden siirtämiseen pois rummuista ja tynnyreistä. Paineilma- tai sähkömoottorikäyttöisiä. Syöttöpaine: 6 bar, ilman virtausnopeus 0,8 m³/h. Materiaalit: PP, PVDF tai AISI 304. Pumppuja on helppo käsitellä, joten niitä käytetään laajalti myös näytteenottoon, nopeaan tyhjennykseen tai hätätoimenpiteisiin.
Sekoittimet
AG-sekoittimet
Pystysuuntaisissa yksivaihesekoittimissa on itsekantava akseli ja kulutuslaakerit, joita pumpattava neste huuhtelee. Saatavana jopa 3 metrin pituisina. Voidaan toimittaa joko keskipakoisella tai aksiaalisella virtauksella ja 2800:sta 600:n kierroksen nopeudella minuutissa. Tarkoitettu puhdistuslaitoskäyttöön, neutralointiin ja sekoittamiseen altaissa, joiden tilavuus on enintään 020 m3.
Magneettikäyttöiset pumput
BM-magneettipumput
Magneettiliitäntänsä ja mekaanisten tiivisteiden puuttumisen ansiosta magneettipumppujen toiminta on taatusti turvallista ja ne vaativat erittäin vähän huoltoa. Laaja mallivalikoima (myös ATEX), voidaan käyttää ainoastaan erikoissovelluksiin: radioaktiivisten, herkästi syttyvien tai myrkyllisten nesteiden käsittelyyn tai liuotteiden pumppaamiseen. Nesteiden on oltava puhtaita: niissä ei saa olla suspendoituneita kiintoaineita.
Kaksoiskalvopumput
BX-kalvopumput
Takaavat ehdottoman turvallisuuden kaikissa teollisuussovelluksissa, joissa paineilmakäyttöisten pumppujen käyttö on välttämätöntä ja joissa käsitellään erityisen aggressiivisia nesteitä. Pumpuissa ei ole tiivisteosia: ne voivat toimia tyhjinä ilman vaurioita. Soveltuvat ihanteellisesti viskoosien, ilmaa tai kaasuja sisältävien ja hankaavia suspensioita sisältävien nesteiden pumppaamiseen. Saatavana myös ATEX-versioina.Käyttökohteet


Yhtiö

Yhtiö sai nimensä perustajansa Savino Barberan mukaan, joka käynnisti toiminnan vuonna 1947 alkamalla rakentaa metallisia pumppuja. 60-luvulla tuotantoprosessien muutokset saivat yhtiön uudistamaan yhtiön rakennettaan ja käyttämäänsä teknologiaa: näin sai alkunsa uusi korroosionkestävästä kestomuovista valmistettujen sähkötoimisten pumppujen valmistus, joka on edelleen yhtiön keskeinen toimiala.
TÜV Italia on myöntänyt Savino Barbera -yhtiölle laatujärjestelmäsertifikaatin (UNI EN ISO 9001:2000), joka todistaa yhtiön toiminnan laadusta ja on tunnustus myös sen kansainvälisyydelle.

SAVINO BARBERA SRL Via Torino 12 P.O. Box 58 10032 Brandizzo (To) ITALY
P.IVA 00520820010 R.I.TO 272-1974-2166 REA 489443 Cap. soc. 48000€ i.v.

Tel +39 011 913.90.63 Fax +39 011 913.73.1            PRIVACY | ®2005-2012 Web Creare - Tutti i diritti riservati