Pompe centrifuge in material plastic

Pompe centrifuge Savino Barbera


Pompele

Savino Barbera produce, cu brevet propriu, pompe centrifuge in materiale plastice (pp, pvc, pvdf, pe-hd) pentru pomparea si tratamentul lichidelor corozive. In fapt productia este dedicata aplicatiilor in procesele industriale unde caracteristicile de rezistenta la agresiune chimica se asociaza afidabilitatii, siguranta in utilizzare si usurinta in intretinere.
Pompele Savino Barbera nu au parti metalice in contact cu lichidul fiind caracterizate de debite pana la 150 m³/h si elevatii pana la 60 m w.c. Datorita diversitatii produsilor, Savino Barbera poate oferi solutii pentru toate nevoile pompajului industrial, cu aparate selectionate in functie de prestatile specifice cerute si in acord cu rezistenta chimica derivata din modalitatea de utilizzare.
O asistenta post-vanzare pentru schimburi si reparatii completeaza gama serviciilor oferite.


Pompe centrifuge verticale
Pompe verticale AS
Cu o lungime de 3 metri, cu arborii pompelor fara suporturi intermediare si cu presetupe de uzura fluxate de lichidul aflat in pompaj. Aceste pompe sunt ideale pentru transferul lichidelor corozive continute in bazine si rezervoare cu nivel variabil. Adaptarea acestor pompe exclude, chiar si in cazul rupturilor, scapari periculoase si necesitatea unor deschideri in fundul bazinelor, permitand pompajul substantelor chimice in siguranta absoluta.
Pompe centrifuge orizontale
Pompe orizontale OMA
Constructie monobloc. Arborele este montat direct pe arborele motor. Dotate cu etansare mecanica de productie exclusiva Savino Barbera. Furnizate cu platforma sau carut. Sunt utilizate pentru tratamentul si reciclajul substantelor chimice agresive conservate in rezervoare de stocaj, pentru incarcarea si des carcarea autocisternelor, pentru puturi de diferite marimi. Disponibile si in versiune autoamorsanta.
Pompe pentru butoi
Pompe pentru butoi FUS
Pompe portabile pentru transferul produsilor chimici (non abrazivi si fara vascozitate) din butoaie si bazine. Construite cu motorizare pneumatica sau electrica. Alimentare: 6 bari cu debit de aer de 0,8 m³h. Materiale folosite sunt PP PVDF, sau AISI 304. Pentru usurinta in manuire isi afla o vasta intrebuintare si ca pompe pentru prelevari, pentru goliri rapide sau pentru servicii de urgenta.
Agitatori
Agitatori AG
Agitatori verticali cu arbore liber si presetupe de uzura, fluxate de lichidul pompat. Confectionati in lungimi de pana la 3 metri, pot fi furnizati, cu flux centrifugal sau axial, cu viteza de rotatie de la 2800 la 600 de rotatii. Destinati folosirii in impianturile de depuratie, neutralizare si amestecare in bazine cu volume pana la 20 m³.
Pompe cu cuplaj magnetic
Pompe magnetice BM
Datorita cuplajului magnetic si absentei unei etansari mecanice garanteaza operatiuni sigure si minima intretinere. Disponibile intro ampla serie de versiuni (si ATEX), pot fi utilizate doar pentru aplicatii particulare cu lichide radioactive, inflamabile, toxice sau pentru pompajul solventilor. Lichidele trebuiesc in mod necesar curatate, fara a prezenta solide in suspensie.
Pompe cu membrana dubla
Pompe cu membrana BX
Garanteza maxima siguranta in toate aplicatiile industriale unde este necesar recursul la pompe actionate de aer comprimat si in prezenta unor fluide particularmente agresive. Lipsite de elemente de legatura, pot functiona in gol fara a cauza probleme. Sunt ideale pentru pompajul fluide lor vascoase, cu aer sau gaz sau cu suspensii abrazive. Disponibile si in versiuni ATEX.Sectoare de aplicare


Societatea

Societatea isi ia numele de la fondatorul sau care, in 1947, a inaugurat initial activitatea constructiei pompelor metalice. In cursul anilor '60, modificarile proceselor productive duc firma Savino Barbera la o transformare a structurii si a tehnologiei si implicit la o noua oferta de electropompe din materiale termoplastice rezistente la coroziune.
Savino Barbera a primit certificarea sistema qualita TÜV Italia (UNI EN ISO 9001:2000),ca marturie a validitatii activitatii sale si a recunoasterii vocatiei internationale.SAVINO BARBERA SRL Via Torino 12 P.O. Box 58 10032 Brandizzo (To) ITALY
P.IVA 00520820010 R.I.TO 272-1974-2166 REA 489443 Cap. soc. 48000€ i.v.

Tel +39 011 913.90.63 Fax +39 011 913.73.1            PRIVACY | ®2005-2012 Web Creare - Tutti i diritti riservati