Sentrifugalpumper i plast

Sentrifugalpumper Savino Barbera


Pumpene

Savino Barbera produserer, etter eget patent, sentrifugalpumper i plastmaterialer (PP, PVC, PVDF, PE-HD) til bevegelse og behandling av etsende væsker. Produksjonen er myntet på bruk i industrielle prosesser, hvor egenskaper som motstandsdyktighet mot kjemiske angrep skal forenes med driftspålitelighet, brukssikkerhet og enkelt vedlikehold.
Pumpene fra Savino Barbera har ingen metalldeler i berøring med væsken og de skiller seg ut ved sin strømningshastighet på opp til 150 m³/t og løftehøyder på opp til 60 m w.c. Takket være flere produktlinjer kan Savino Barbera tilby løsninger til alle behov innenfor industripumping, med apparater valgt i funksjon av de spesifikke påkrevde ytelser og i henhold til den kjemiske motstanden som følger av bruksområdene.
En hurtig assistanse etter salg for reservedeler og reparasjoner gjør tilbudet fullstendig.


Vertikale sentrifugalpumper
Vertikale pumper AS
Opp til 3 meter lange, med utliggerpumpeaksel uten mellomliggende støtter og med slitasjebøssinger som væsken som pumpes strømmer i. Ideelle til overføring av etsende væsker fra behandlingskar og tanker med variabel sugehøyde. Bruk av denne typen pumpen utelukker, også i tilfelle skader, farlig utslipp og nødvendigheten av åpninger på bunnen av karene. Det er dermed mulig å pumpe kjemiske løsninger i all sikkerhet.
Horisontale sentrifugalpumper
Horisontale pumper OMA
Alt-i-én-oppbygging. Akselen er direkte påsatt på motorakselen. Utstyrt med mekanisk pakning (enkel eller dobbel) spesielt prosjektert for Savino Barbera. Leveres med sokkel eller vogn. Benyttes til behandling og gjenvinning av aggressive kjemiske stoffer, som oppbevares i lagringstanker, til påfylling og tømming av tankvogner samt til brønner av forskjellige størrelser. Leveres også i selvfyllende versjon.
Pumper for tanker
Trommeltømmingspumper FUS
Bærbare pumper for helling av kjemiske produkter (ikke slipende og ikke klebrige) fra tromler og fat. Konstruert med pneumatisk eller elektrisk motordrift. Forsyning: 6 bar med lufttilførsel 0,8 m³/h. Materialer: PP, PVDF eller AISI 304. Siden de er håndterbare, brukes de også i stor grad som opptakspumper, for hurtigtømming eller i nødsituasjoner.
Miksere
Miksere AG
Vertikale ett-trinns miksere med utliggeraksel og slitasjebøssinger som gjennomstrømmes av væsken som pumpes. Konstruert med lengder på opp til 3 meter kan de leveres med sentrifugal eller aksial gjennomstrømning, med rotasjonshastighet fra 2800 til 600 omdreininger. Myntet på bruk i renseanlegg, nøytralisering og blanding i kar med volum på opp til 020 m³.
Pumper med magnetisk drift
Magnetiske pumper BM
Takket være magnetisk kobling og mangel på mekaniske tetninger garanterer disse pumpene sikre inngrep og minimalt vedlikehold. Tilgjengelige i en bred serie med versjoner (også ATEX), kan disse benyttes bare for spesialbruk: med radioaktive, brennbare, giftige væsker eller for pumping av løsemidler. Væskene må nødvendigvis være rene, uten forekomster av flytende, faste partikler.
Pumper med dobbel skillevegg
Pumper med skillevegg BX
Disse garanterer maksimal sikkerhet ved all industriell bruk der det er nødvendig å bruke pumper drevet av trykkluft og ved forekomst av spesielt aggressive væsker. Uten tetningsdeler kan disse fungere på tomgang uten å skades. Ideelle for pumping av viskose væsker, med luft eller gass eller med slipende faste partikler. Leveres også i versjonen ATEX.Bruksfelt


Firmaet

Firmaet har navnet etter sin grunnlegger som i 1947 startet aktiviteten med bygging av metalliske pumper. I løpet av 60-årene medførte endringene av de produktive prosessene at Savino Barbera til en forvandling av dets struktur og teknologi: Det nye tilbudet av elektropumper i termoplastmaterialer som er motstandsdyktige for etsing, og som den i dag i dag kjennetegner produktutvalget, kom på markedet.
Savino Barbera har nå oppnådd Kvalitetssystemssertifisering fra TÜV Italia (UNI EN ISO 9001:2000), som et vitnesbyrd om virksomhetens gyldighet og dens internasjonale rolle.

SAVINO BARBERA SRL Via Torino 12 P.O. Box 58 10032 Brandizzo (To) ITALY
P.IVA 00520820010 R.I.TO 272-1974-2166 REA 489443 Cap. soc. 48000€ i.v.

Tel +39 011 913.90.63 Fax +39 011 913.73.1            PRIVACY | ®2005-2012 Web Creare - Tutti i diritti riservati