Kunststof centrifugaalpompen

Centrifugaalpompen van Savino Barbera


De pompen

Savino Barbera produceert centrifugaalpompen met eigen patent in kunststof materialen (PP, PVC, PVDF, PE-HD) voor het overpompen en behandelen van bijtende en agressieve vloeistoffen. De productie spitst zich toe op toepassingen voor industriële processen waarvoor bestendigheid tegen chemische reacties gepaard moet gaan aan betrouwbaarheid, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid.
De pompen van Savino Barbera hebben geen enkel metalen deel dat in contact komt met de vloeistof en garanderen pompvermogens tot 150 m³/h en opvoervermogens tot 60 m w.c. Dankzij de grote verscheidenheid aan producten kan Savino Barbera oplossingen bieden voor alle vereisten die worden gesteld aan industriële pompen met apparatuur die keer op keer voldoet aan de specifieke behoeftes en prestatievereisten en bestand zijn tegen de chemische invloeden van de vloeistoffen waarvoor ze moeten dienen.
Een punctuele naverkoopservice voor onderdelen en reparaties rondt het uitgebreide servicegamma af.


Verticale centrifugaalpompen
Verticale pompen AS
Met een lengte tot 3 meter, met vrijdragende pompassen zonder tussensteunen en slijtbussen voor de vloeistoffen die worden opgepompt. Ideaal voor het overpompen van bijtende vloeistoffen in proceskuipen en reservoirs met verschillende pomphoogten. Deze pompen voorkomen, ook in geval van breuk, gevaarlijke lekken en hebben geen openingen op de kuipbodems nodig zodat alle chemische stoffen in absoluut veilige omstandigheden kunnen worden opgepompt.
Horizontale centrifugaalpompen.
Horizontale pompen OMA.
Constructie in één blok. Pompas direct gekoppeld op de motoras. Mechanisch gedicht (enkelvoudige of dubbele dichting) met een exclusief ontwerp van Savino Barbera. Geleverd met vast of verplaatsbaar onderstel. Gebruikt voor het behandelen en recyclen van bijtende chemische stoffen in opslagreservoirs, voor het vullen of leegpompen van tankauto's en putten met verschillende afmetingen. Ook beschikbaar in automatisch oppompende uitvoering
Fustpompen
Fustpompen FUS
Draagbare pompen voor het overpompen van chemische producten (niet schurende en niet kleverige producten) uit fusten en vaten. Elektrisch of persluchtaandrijving. Druk: 6 bar met luchtvermogen 0,8 m³/h. Materialen: PP, PVDF of AISI 304. Bijzonder handig ook voor uitgebreide toepassing als monsterpompen, pompen voor snelle leegpompen of noodpompen.
Roerpompen
Roerpompen AG
Verticale één-richtingsroerpompen met een lengte tot 3 meter, met vrijdragende pompas en slijtbussen voor de vloeistoffen die worden opgepompt. Met lengtes tot 3 meter, leverbaar met centrifugaalflux of axiale flux, met een draaisnelheid van 2800 tot 600 toeren. Bedoeld voor gebruik in zuiveringsinstallaties, neutralisering en menging in kuipen met een inhoud tot 020 m³.
Magnetische pompen
Magnetische pompen BM
De magnetische "koppeling" van deze pompen en de mechanische dichtingen garanderen veilig pompen en minimaal onderhoud. Beschikbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen (ook ATEX). Alleen bruikbaar voor bijzondere toepassingen zoals: radioactieve, giftige en ontvlambare vloeistoffen of het oppompen van verdunners. De vloeistoffen moeten schoon zijn, zonder vaste deeltjes in suspensie.
Pompen met dubbel membraan
Pompen met dubbel membraan BX
Deze pompen staan borg voor maximale veiligheid in alle industriële toepassingen waarin persluchtgedreven pompen noodzakelijk zijn en in het geval van bijzonder agressieve vloeistoffen. Deze pompen hebben geen dichtingsdelen en kunnen dus probleemloos droogdraaien. Ideaal voor het oppompen van kleverige vloeistoffen, vloeistoffen met lucht of gas of schurende deeltjes in suspensie. Ook beschikbaar in ATEX-uitvoering.Toepassingssectoren:


Het bedrijf

Het bedrijf krijgt de naam van de stichter die het oprichtte in 1947 voor de constructie van metalen pompen. In de loop van de jaren '60 leiden de wijzigingen in de productieprocessen tot een transformatie van de structuur en de technologie van Savino Barbera: het nieuwe gamma elektrische pompen in kunststofmaterialen die bestand zijn tegen corrosie wordt op de markt gebracht.
Savino Barbera heeft intussen de kwaliteitscertificatie TÜV Italia (UNI EN ISO 9001:2000) verkregen, waarmee de geldigheid van de bedrijfsactiviteiten wordt bevestigd en het bedrijf een internationale erkenning krijgt.SAVINO BARBERA SRL Via Torino 12 P.O. Box 58 10032 Brandizzo (To) ITALY
P.IVA 00520820010 R.I.TO 272-1974-2166 REA 489443 Cap. soc. 48000€ i.v.

Tel +39 011 913.90.63 Fax +39 011 913.73.1            PRIVACY | ®2005-2012 Web Creare - Tutti i diritti riservati