Műanyag centrifugálszivattyúk

Savino Barbera centrifugálszivattyúk


Szivattyúk

A Savino Barbera saját szabadalom alatt gyárt maró hatású folyadékok szállítására és kezelésére való, műanyagból (PP, PVC, PVDF, PE-HD) készült centrifugálszivattyúkat. Gyártmányait olyan ipari folyamatok során alkalmazzák, ahol a maró vegyszerekkel szembeni ellenálló-képességnek párosulnia kell a megbízhatósággal, az alkalmazás biztonságával és az egyszerű karbantartással.
A Savino Barbera szivattyúi nem tartalmaznak a folyadékkal érintkező fém alkatrészeket, szállítási teljesítményük eléri a 150 m³/h-t és a 60 m nyomómagasságot. A különféle termékeknek köszönhetően a Savino Barbera mindenféle ipari szivattyúzási feladatra megoldást tud kínálni a használati feltételeknek megfelelő paraméterek megválasztásával és a használati körülményekkel összhangban lévő vegyi ellenálló-képesség biztosításával.
Ajánlott szolgáltatásaink körét a csere és javítás terén nyújtott értékesítést követő különféle szolgáltatások teszik teljessé.


Függőleges centrifugálszivattyúk
Függőleges AS centrifugálszivattyúk
Akár 3 méter hosszú, konzolos szivattyútengellyel, közbülső támasztó elem nélkül, a szivattyúzott folyadék áramlása révén kent perselyekkel. Ideális változó szívómagasságú feldolgozó kádakban és tartályokban tárolt korrodáló folyadékok szivattyúzására. Ezen szivattyúk használata még üzemzavar esetén is kizárja a veszélyes szivárgásokat és szükségtelenné teszi a tartályok alján nyílások kialakítását, így a vegyi anyagok szivattyúzása teljesen biztonságosan végezhető.
Vízszintes centrifugálszivattyúk
Vízszintes OMA szivattyúk
Egy darabból készült kialakítás. A tengely közvetlenül a motortengelyre van ékelve. A Savino Barbera által kizárólagosan tervezett (egyszeres vagy kettős) mechanikai tömítéssel felszerelve. Alaplemezes vagy kocsis kivitelben. Tartályban tárolt maró vegyi anyagok kezelésére és újbóli felhasználására, konténeres teherautók feltöltésére és leürítésére használatos, különféle méretű szivattyúkkal. Rendelhető önfelszívó változatban is.
Hordószivattyúk
FUS szivattyúk hordók leürítéséhez
Hordozható szivattyúk (nem súrlódó, tökéletes) vegyi termékek hordókból és tartályokból való kiszivattyúzására. Pneumatikus vagy villanymotoros meghajtással. Energiaellátás: 6 bar, óránkénti 0,8 m³ levegőáramlás mellett. Anyagok: PP, PVDF vagy AISI 304. Könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően széles körben használatosak például mintavételezésre, gyors leürítésre vagy sürgősségi szolgáltatások ellátására.
Keverőgépek
AG keverőgépek
Függőleges egyfokozatú keverőgépek konzolos tengellyel és a szivattyúzott folyadék áramlása révén kent perselyekkel. Az akár 3 m hosszú berendezés centrifugális vagy axiális áramlással működtethető percenként 2800 és 600 fordulat közötti tartományban. Szennyvíztisztító üzemekben akár 20 m³-es tartályok anyagának közömbösítésére és keverésére használatos.
Mágneses meghajtású szivattyúk
BM mágneses szivattyúk
A mágneses csatolásnak és a mechanikai tömítés hiányának köszönhetően biztonságos működtetést és az elképzelhető legcsekélyebb mértékű karbantartást igénylik. Számos változatban kaphatók (beleértve az ATEX-et), kizárólag speciális használatra: radioaktív, gyúlékony vagy mérgező folyadékokhoz, illetve oldószerek szivattyúzására. A folyadéknak tisztának kell lenni, nem lehet benne szuszpendált anyag.
Kettős membránszivattyúk
BX membránszivattyúk
Ezek a szivattyúk mindenféle, sűrített levegő használatát igénylő és különösen maró hatású folyadékokkal dolgozó ipari alkalmazás esetén kiemelkedő biztonságot garantálnak. Mivel nincsenek tömítő alkatrészeik, ezért szárazon is károsodás nélkül üzemeltethetők. Ideálisak nyúlós folyadékokhoz és levegőt vagy gázt tartalmazó folyadékokhoz, valamint dörzsölő hatású szuszpenziókhoz. ATEX-változatban is beszerezhetők.Alkalmazási terület


A vállalat

A vállalat alapítójáról kapta nevét, aki 1947-ben indította be a fém szivattyúk gyártását. Az 1960-as években a gyártási folyamatokban bekövetkezett változások a Savino Barbera szerkezeti és technológiai átalakításához vezettek: így beindult az új, hőre lágyuló, korrózióálló anyagokból készülő villanymotoros szivattyúk gyártása, ami máig megőrizte egyedi jellegét.
A Savino Barbera büszke a TÜV Italy által tanúsított minőségrendszerére (UNI EN ISO 9001:2000), mely tanúsítja tevékenységeinek megfelelőségét és nemzetközi szerepének elismertségét.SAVINO BARBERA SRL Via Torino 12 P.O. Box 58 10032 Brandizzo (To) ITALY
P.IVA 00520820010 R.I.TO 272-1974-2166 REA 489443 Cap. soc. 48000€ i.v.

Tel +39 011 913.90.63 Fax +39 011 913.73.1            PRIVACY | ®2005-2012 Web Creare - Tutti i diritti riservati